Dagridläger 26-30 december

Max 10 st per grupp, 2 ridpass per dag.

Dagridläger för barn som rider alla gångarter även i skogen. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass per dag, ett dressyr och ett markarbete/hopp pass. Varje dag serveras hemlagad lunch och barnen får även eftermiddags macka innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen har vi uppvisning för alla föräldrar kl 14:00 som avslutas med fika.

Ridlärare: Vanja

Kostnad: 3 920 kr

Maila anmälan till: malin@vallentunaridskola.se

3 920kr

Dagridläger för barn - Nivå 🌍 🌷

Dagridläger 26-30 december

Max 10 st per grupp, 2 ridpass per dag.

Dagridläger för barn som rider alla gångarter, skänkelvikning och hoppar banor med flera hinder i följd. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass per dag, ett dressyr och ett markarbete/hopp pass. Varje dag serveras hemlagad lunch och barnen får även eftermiddags macka innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen har vi uppvisning för alla föräldrar kl 14:00 som avslutas med fika.

Ridlärare: Vanja

Kostnad: 3 920 kr

Maila anmälan till: malin@vallentunaridskola.se

3 920kr

Träningsläger hoppning

Max 8 elever per grupp. 1 ridpass per dag

Special inriktad kurs för barn och ungdomar som vill spetsa sina kunskaper inom markarbete och hoppning. Lägret startar med samling kl 12.00. Vi börjar med att äta hemlagad lunch och därefter bygga bana. Vi rider ett pass per dag. Uppsittning ca 14.00.

Ridlärare: vanja

Kostnad: 2 600 kr

Julkurs dressyr för vuxna

10 st elever per grupp, 1 ridpass per dag

Kursen är riktad till elever som rider i ordinarie grupper på ridskolan och jobbar med skänkelvikning och kanske lite förvänd galopp. Vi försöker hålla oss till dag eller eftermiddagsridning. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande. Meddela i bokningen vilken tid ni tidigast kan sitta upp så vi kan planera veckans ridtillfällen så att det passar alla.

Kostnad: 2 600kr

Julkurs hoppningför vuxna

8 st elever per grupp, 1 ridpass per dag

Kursen är riktad till elever som vill spetsa sig lite extra i hoppning på häst. Vi försöker hålla oss till dag eller eftermiddagsridning. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande. Meddela i bokningen vilken tid ni tidigast kan sitta upp så att vi kan planera veckans ridtider så att det passar alla.

Kostnad: 2 600 kr

Vårterminen pågår 2020-01-02--2020-06-16