top of page

 

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Vallentuna Ridskola och Vallentuna Ridklubbs medlemmar

 

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft inom EU och ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen (PUL). Som ett led i detta har vi uppdaterat våra villkor och lagt till en integritetspolicy.

 

GDPR står för General Data Protection Regulation och syftar till att stärka den enskildes integritet, det är därför viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Mycket i dataskyddsförordningen liknar de regler som fanns i personuppgiftslagen men de nya reglerna har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom hela EU.  

 

Vallentuna Ridklubb och Vallentuna Ridskola samlar endast in uppgifter om sina medlemmar som är relevanta för den hantering som föreningen utför och vi utför ingen profilering av personer.

 

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och vill vara transparenta i hur vi använder dem. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy som mer utförligt förklarar vilken information vi samlar in och hur vi använder den. Vi förklarar också vilka rättigheter du har och hur du går tillväga för att exempelvis få dina uppgifter borttagna.

 

Du kan läsa mer om vår och klubbens integritetspolicy på ridklubbens hemsida www.vrk.nu

 

 

Med vänlig hälsning  

Vallentuna Ridskola

bottom of page