Ridläger

Varje sommar och vinter anordnar Vallentuna Ridskola populära dagridläger, kurser för barn/ungdomar samt vuxna. Ridlärare är Malin Hamilton, Magnus Hamilton, Vanja Sandell, Caroline Davidsson och Anna Wass. Ridläger och kurser hålls under sommaren, vecka 25, vecka 26 samt vecka 32 och i mellandagarna 26/12-30/12 på vintern. Ridlägren och kurserna är främst avsedda för ridskolans elever, men elever utifrån är också välkomna i mån av platser. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Ridlägeranmälan utannonseras på vår Facebook sida en vecka innan anmälan öppnas.

I samband med bokningen kommer en anmälningsavgift på 1000 kr att faktureras, som sedan dras av på totalbeloppet av kursavgiften. Anmälningsavgiften och kursavgiften är inte återbetalningsbar.

Varmt Välkomna!

Höstterminen pågår 2020-08-10--2020-12-23