top of page

 

Vårt Team

Malin Hamilton
Malin Hamilton

Malin Hamilton är Auktoriserad och Diplomerad Ridlärare. Hon gick långa kursen på Strömsholm -94/95 och har mångåring erfarenhet som ridlärare från flera anläggningar i Stockholmsområdet. Malin driver Vallentuna Ridskola tillsammans med sin make Magnus Hamilton.

press to zoom
Magnus Hamilton
Magnus Hamilton

Magnus Hamilton har bott 14 år i Tyskland där han har fått hela sin utbildning. Han är Pherdewirtschaft-meister, som innebär att han är utbildad beridare och ridlärare på högsta nivå. Magnus har också tävlat upp till svår klass i dressyr och har mångårig erfarenhet av att utbilda hästar och elever på alla nivåer. Magnus undervisar såväl ponny- som hästgrupper på alla nivåer och är även Malins tränare.

press to zoom
Vanja Sandell
Vanja Sandell

Vanja Sandell heter jag och är uppväxt på en liten ridskola i Kolmårdsskogarna utanför Norrköping, men idag bor jag tillsammans med min pojkvän och våra två hundar i Vallentuna. Jag är utbildad Hippolog på Flyinge och Strömsholm och älskar att få ha lyxen att varje dag få arbeta med mitt brinnande intresse för hästar, ridning och att lära ut till andra. När jag inte luktar häst så tycker jag om att resa, åka snowboard och berg-och-dalbana.

press to zoom
Caroline Davidsson
Caroline Davidsson

Carro är uppvuxen här på ridskolan och jobbar nu som stallpersonal och ridlärare på ridskolan. Hon har gått alla ULK kurser och Ridledarkursen RIK 0 2016. Carro har tävlat flera av ridskolans hästar i flera lokala och regionala tävlingar med fina resultat. Hon har även ingått i VRK´s allsvenska lag vid flera tillfällen.

press to zoom
Anna Wass
Anna Wass

Anna Wass är uppvuxen här på ridskolan. Anna har lektioner på måndagar och onsdagar. Hon har gått alla ULK kurser och har även startat sin utbildning mot Diplomerad ridlärare genom att ha genomfört Ridledarkursen RIK 0 2010. Anna Wass har tävlat flera av ridskolans hästar i flera lokala och regionala tävlingar med fina resultat. Hon har även ingått i VRK´s allsvenska lag vid flera tillfällen.

press to zoom
Helena Callvik
Helena Callvik

Helena är uppvuxen här på ridskolan. Hon har gått alla ULK kurser och Ridledarkursen RIK 0 2013. Helena har lektioner på torsdagar.

press to zoom
Pernilla Qvist
Pernilla Qvist
press to zoom
Gårdskarl - Roine
Gårdskarl - Roine
press to zoom
bottom of page