Mot%20sommarhagen_edited.jpg
Vecka 25 - DAGRIDLÄGER för barn - nivå  💙 ☘️                    4520 kr

19-23 juni 2022

Max 12 elever per grupp            Fullt!

Söndag - torsdag 9:00-16:00

Dagridläger för barn som rider alla gångarter utan problem. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass varje dag, ett dressyr/markarbete eller hopp pass på fm och ett pass i skogen på em. Varje dag serveras hemlagad lunch och frukt. barnen får även eftermiddags macka innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen  kl 14:00, har vi uppvisning för familjen och avslutar med fika.

OBS! Då vi har begränsade möjligheter att göra flera olika rätter i vårt lilla kök, så har vi bara en matsedel. Det som behöver bytas ut på den tar alltid eleven med sig själv. Detta gäller även allergier.

Mot%20sommarhagen_edited.jpg

Vecka 25 - DAGRIDLÄGER för barn- Nivå  🌷 🐸                      4520 kr

19-23 juni 2022

Max 12 elever per grupp               Fullt!

söndag- torsdag 9:00-16:00

Dagridläger för barn som kommit lite längre och Jobbar med ställning och skänkelvikning. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass per dag, ett dressyr/markarbete eller hopp  pass på fm och ett pass i skogen på em. Varje dag serveras hemlagad lunch och frukt.  barnen får även eftermiddags mackor innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen, kl 14:00, har vi uppvisning för familjen och avslutar med fika.

Pepsi_edited.jpg

Vecka 25 - "After work för vuxna" - Nivå S2/3                           2995 kr

19-22 juni 2022

Max 9  elever per grupp, 5 ridpass           2 PLATSER KVAR!

Söndag - Onsdag

Första dagen samlas vi kl 9:00 i Kafeterian. Vi rider två pass dag ett och äter lunch däremellan. Övriga dagar rider vi ett ridpass med uppsittning senast kl 17:00, men gärna på dagtid. Vi avslutar dagen med fika.

Kursen är riktad till elever som rider i ordinarie grupper på ridskolan och jobbar med skänkelvikning/skolor och kanske lite förvänd galopp. För att det inte ska bli för sena kvällar så är det uppsittning senast kl 17:00, men vi rider gärna på dagtid. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande..​

Pepsi_edited.jpg

Vecka 25 - "After work för vuxna" - Nivå dressyr special   2995 kr

19-22 juni 2022

Max 9 elever per grupp. 5 ridpass               Fullt!

Söndag - Onsdag

Första dagen samlas vi kl 10:00 i Kafeterian. Vi rider två pass dag ett och äter lunch däremellan. Övriga dagar rider vi ett ridpass med uppsittning senast kl 17:00, men gärna så tidigt ni kan, dagtid. Vi avslutar dagen med fika.

Kursen är riktad till elever som rider i specialgrupper eller på likvärdig nivå, på ridskolan. För att det inte ska bli för sena kvällar så är det uppsittning senast kl 17:00, men vi rider gärna på fm eller dagtid. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande.