Dumle.jpg

Dagridläger för barn - Nivå 💙 ☘️                                   4220 kr    

26-30 december

                                            

Max 12 st per grupp

Dagridläger för barn som rider på ridskolan och jobbar med alla gångarter även i skogen. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass per dag, ett dressyr och ett markarbete/hopp pass. Varje dag serveras hemlagad lunch och frukt. barnen får även eftermiddags macka innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen har vi uppvisning för alla föräldrar kl 14:00 som avslutas med fika.

Dumle.jpg

Dagridläger för barn - Nivå 🌍 🌷                                    4220 kr

 

Dagridläger 26-30 december

                                            

Max 10 st per grupp

Dagridläger för barn som rider på ridskolan och jobbar med alla gångarter, skänkelvikning och hoppar banor med flera hinder i följd. Lägret startar 9.00 varje dag. Vi rider två pass per dag, ett dressyr och ett markarbete/hopp pass. Varje dag serveras hemlagad lunch och frukt. barnen får även eftermiddags macka innan vi slutar kl 16.00. Sista dagen har vi uppvisning för alla föräldrar kl 14:00 som avslutas med fika.

Dumle.jpg

Träningsläger Hoppning - Nivå 🌷 🐸 🌈                       2735 kr

26-30 december

                                                            

Max 8 elever per grupp

 

Special inriktad kurs för barn och ungdomar som rider på ridskolan och vill spetsa sina kunskaper inom markarbete och hoppning. Lägret startar med samling kl 12.00. Vi börjar med att äta hemlagad lunch och frukt. därefter bygga bana. Vi rider ett pass per dag. Uppsittning ca 14.00.

after-work-jul.jpg

Dressyrkurs för vuxna - S3                                                    2735 kr

26-30 december

9 st elever per grupp

 

Kursen är riktad till elever som rider i ordinarie grupper på ridskolan och jobbar med skänkelvikning och kanske lite förvänd galopp. Vi försöker hålla oss till dag eller eftermiddags ridning. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande. Meddela i bokningen vilken tid ni tidigast kan sitta upp så vi kan planera veckans ridtillfällen så att det passar alla.

after-work-jul.jpg

Hoppkurs för vuxna - SC                                                         2735 kr

26-30 december

9 st elever per grupp

 

Kursen är riktad till elever som rider på ridskolan och vill spetsa sig lite extra i hoppning på häst. Vi försöker hålla oss till dag eller eftermiddags ridning. Efter varje ridpass serveras kaffe/te och macka då det också säkert blir en hel del taktikande. Meddela i bokningen vilken tid ni tidigast kan sitta upp så att vi kan planera veckans ridtider så att det passar alla.